♥ Margrethhe -


Skrevet: 06.08.2012 22:12 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Da er det på tide med ukens flauser. Fikk inn noen få, men det er fortsatt mulighet å skrive inn nye flauser i dette innlegget, så bare kom igjen! De som ikke var anonyme går det ann å klikke innpå ved å trykke på flausen. Flausene med uthevet skrift er de jeg syns var best. Enjoy!

Jeg mistet bikinitoppen min på stranden i syden, og så kom det en bølge slik at jeg ikke fant den igjen.. Så jeg gikk altså UTEN BIKINITOPP I TI MINUTTER!! Mamma måtte komme å hjelpe meg å finne den, HERREGUUUD SÅ FLAUT!

Jeg hadde en sånn knytebikini, så mista jeg bikinitrusa i bassenget i syden, så jeg måtte dykke etter den! flaaaut!

dette er så flaut at jeg begynner å gråte hver gang jeg snakker om det. men jeg hadde tatt nakenbilder av meg selv da, bare for kødd liksom, så hadde stefaren min sett de, engang han skulle låne telefonen min..han tok en lang alvorsprat med meg om hva dette kunne føre til osv. DØDSFLAUT!! 
en gang blødde jeg gjennom i sofaen til kjæresten min... 

Jeg skulle gå på do på et offentlig toalett og hadde det litt travelt. Og så glemte jeg å låse dodøra! Imens jeg satt der og koste meg da, så ble døren plutselig låst opp og en asiatisk dame tittet inn, haha. Når jeg var ferdig på do skulle jeg vaske henda, også sto hun der samtidig. Det vil jeg kalle en pinlig klassiker!

-  hahaha, dette er flaut håper ikke han leser dette. men engang så hadde jeg en kjæreste, så måtte jeg skikkelig bæsje, så klarte jeg å tette doen. det verste var ikke at den var tett men at det fløyt bæsj rundt i do som man kunne se, jeg kunne ikke trekke ned flere ganger for da hadde det rent over. så jeg måtte bare late som ingenting, heldigvis gikk han ikke på do før vi skulle si hade, da sa han: jeg bare sier hade til deg her jeg for jeg må skikkelig pisse, så kyssa han meg å jeg måtte bare spurte ut av huset før han sa noe.. neste gang jeg var hos han var det en rørlegger der.........

For meg er det helt vanlig at livet lugger i hverdagen min. Og det flaueste jeg har opplevd denne uka, var nok da boksa revna, mens jeg syklet uvitende om dette gjennom Oslo Sentrum. Driittt flaut. Det irriterer også at det er så mange turister i byen da. 

Hva syns dere om ukens flauser? Husk å skrive inn deres flause i dette innlegget! 
Skrevet: 16.07.2012 12:24 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Nå tenkte jeg å starte med en ny ting, nemlig ukens flause. Vet ikke om dette blir hver uke, for se hvor mange som viser interesse. I hvertfall, så skriv inn din største flause, noe flaut som har skjedd i det siste eller noe flaut som har skjedd en venn/vennine i det siste. Hver gjerne anonym, så skal jeg lage et eget innlegg med alle flausene jeg får inn, pluss min egen. Jeg kårer også beste flause, så kom igjen og skriv inn en flause. Dette kan bli gøy! 


hits