♥ Margrethhe -


Skrevet: 25.03.2012 19:32 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heia! Valgte ut et par blogger denne uken, tror jeg starter med å trekke ut noen blogger hver søndag, eller før. Så hvis du vil bli ukens blogg, så er det bare og skrive en kommentar i kommentarfeltet om at du vil være med! Også kan du jo så klart melde deg på flere ganger om du ikke var så heldig første gangen. Høres det bra ut?


 

Første bloggen er en av mine bestevenner sin! Sara Hansen som blogger på http://showyou.blogg.no. Hun har et veldig ryddig og fint design med mange store og fine bilder, noe som er veldig bra! Sara er også en veldig positiv jente, noe man merker veldig godt på bloggen hennes. Hun har mange videoblogger og gjør veldig mye for bloggen. Anbefaler dere virkelig å ta en titt innom denne bloggen, selvom hun har bloggpause... Hun er snart tilbake, så det er bare å følge med. 

 

 

Neste blogg er en fotoblogg av Marlene! Marlene kjenner jeg også, og hun er en utrolig herlig jente. Hun tar utroliiig fine bilder som hun deler på bloggen sin. Det varier veldig hva hun tar bilder av, det er alt fra natur og vær, til mennesker og kjærestepar. For å komme deg inn på denne bloggen, så trykk HER. Anbefales på det sterkeste!

 

Hva syns dere om disse to bloggene? ♥ Vil du bli ukens blogg? Meld deg på i dette innlegget. 
Skrevet: 20.03.2012 19:44 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hola! Kjører i gang ukens blogg her på bloggen, så skriv inn bloggadressen din i kommentar feltet også tar jeg en titt innom bloggen din. Kanskje jeg velger flere også. Skal prøve å få til dette hver uke, hva syns dere om det?

 Vil DU bli ukens blogg? ♥


hits