♥ Margrethhe -


Skrevet: 31.12.2011 18:52 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Godt nyttår verdens beste lesere! Kos dere masse, masse ikveld/natt. 

Nå kommer straks gjestene, så jeg må kjappe meg å få på meg penklærene! Vi blogges:D
Skrevet: 31.12.2011 12:58 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Besøk bloggen til Sara her. Hva syns dere om videoen? Håper dere liker den:)
Skrevet: 31.12.2011 11:10 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


gammelt bilde.. Nå skal jeg ta ansiktsmaske, dusje og litt sånt. Senere idag skal jeg bare vaske rommet osv. før vi får gjester, etter middag turer jeg ned til Kaja med noen andre venner! Så det blir braa

Hva er deres nyttårsplaner? 

SV: Hahahahah, nei. Jeg blir ikke sponset av Nivea! Lol
Skrevet: 29.12.2011 21:00 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo! Nå har Amanda og Sara dratt, og jeg har redigert må gjøre videoen. Den lastes opp på youtube akkurat nå, men siden det gjenstår rundt ?to timer? eller noe, så får dere vente liiitt til. Har i hvartfall hatt det veldig gøy:D

Stay tuned
Skrevet: 29.12.2011 12:13 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Finn meg! Weee, er kjempe glad. Tusentakk, for at dere leser bloggen min og gir meg så bra tilbake meldinger! Blir så glad
Skrevet: 28.12.2011 18:18 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo! I dag har jeg vært å shoppet litt med mamma. Fikk byttet en bukse, en genser, kjøpt meg puter og tepper til rommet, og ikke minst, kjøpt meg ballkjole :D Er så utrolig fornøyd. Likte kjolen og fargen kjempegodt, pluss at den satt bra! Vil ikke legge ut bilde av hele kjolen, så dere får bare et lite bilde, så får dere vente til 9.februar. For da er det ball, gleder meg!

Så hva tror dere? Har dere funnet ballkjole?

Vurderer foresten å starte med ukens blogg? Hva syns dere om det?
Skrevet: 28.12.2011 12:46 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


sko fra bianco - 450kr

genser fra bikbok - 200kr // genser fra monki - 100kr

gulløredobber fra pieces - 50kr // sølvøredobber fra pieces - 60kr // ring fra bikbok - 40kr

jimmy choo parfyme, kjøpt på ?estetique? - 450kr

Er utrolig fornøyd med det jeg kjøpte, idag skal jeg bytte en genser og en bukse med mamma, og kanskje handle inn litt til rommet også på hockeykamp med Kaja! Ha en fin dag alle sammen:) Hva syns dere om innkjøpene?
Skrevet: 28.12.2011 12:33 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen. Turen i går var utrolig koselig! Fikk shoppet masse, sittet på cafe og dratt til slottet. Herlig, her er litt bilder fra i går (mobilbilder). Innkjøpene kommer også straks, siden jeg sov hos Kaja igår, så ble ikke noe blogging.

så måtte vi så klart være litt turister å snakke med vaktene.. stakkars menn, for en kjedelig jobbHar hatt en kjempe koselig dag med, verdens herligste jenter! Drar dere ofte på jenteturer? 
Skrevet: 27.12.2011 10:31 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hahaha, jævlig fint startbilde da......
Skrevet: 25.12.2011 20:42 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Halloo! Nå har vi besøk av farmor og farfar sine venner, haha.. Så vi har spist masse julemat og kake, også plutselig ble det kaffe og kake OGSÅ så, da bare spiser vi! Merker jeg blir kvalm bare av tanken på kake nå.. Så har vi gått rundt juletreet også! Hahah, det må ha vært noen av det morsomte til nå. Utrolig herlige folk de her!

Hva har dere gjort idag? Har dere gått rundt juletreet?
Skrevet: 25.12.2011 14:54 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Litt trist å tenke på at 2011 snart er over.. Har gjort utrolig masse morsomt og opplevd utrolig masse nytt. Har også funnet ut hvem mine ekte venner er, ikke minst. Legger ut noen bilder fra året som har gått. Men slapp av det kommer mere, masse mere! Har noen utrolig gode minner med alle jentene mine!

grillparty hos meg, sommeren 2011


bursdagen min, hjemme hos meg, sommeren 2011


nebbursvollen med jentene, sommeren 2011


jentekveld hos sara hansen, høsten 2011


telttur på bingen, sommeren 2011

Håper på at 2012 blir minst like bra! Glad jeg har bilder og minner fra 2011. 

Hvordan har deres 2011 vært? Gleder dere dere til 2012?
Skrevet: 25.12.2011 12:56 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei, alle sammen! Nå har jeg og lillesøsteren min tenkt å kjøpe oss speilrefleks kamera, vi skal spleise, sånn at vi kan dele på det! Får se hvordan det går.. Men jeg har ikke noe peiling på speilrefleks kameraer. Hehe, vi har sett på dette over her, helt grei pris, kan både ta bilder og filme.. Noen som vet noe om dette, og kan anbefale det? Kom gjerne med tips!
Skrevet: 25.12.2011 11:58 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Ble ikke blogging i går, var jo tross alt julaften :D Har nesten ikke tatt noen bilder, pappa var fotografen igår, som betyr at bildene ligger på hans kamera, så de kommer senere når jeg kommer hjem til Lørenskog! Det var en vellyket dag i allfall, håper alle har kost seg masse, det har iallefall jeg.

Dagen gikk til å først å fremst bare ligge i sofaen, se på julefilmer og spise godteri til langt på dag! Etter det spiste vi grøt med mandel, som farmor fikk! Hahah, det ansiktsutrykket glemmer jeg aldri. Så var det bare å begynne å ordne seg, før vi dro til kirken, etterfulgt av julemiddag og pakkeåpning! Så jeg har kost meg masse masse! Vellyket jul 

Her var antrekket, gammel kjole fra B-Young, var egentlig ikke planlagt, men men..

Er også utrolig fornøyd med pakkene! Det ble uggs, bunadspose med ?ingravert? navn, klær, penger og veldig masse annet fint. Vil også takke min utrolig søte farmor som har halveis spionert på en jente på min alder for å se hva hun handler i butikken! Hahah, herlig. Kanskje legger jeg ut bilder senere, vi får se:)

Så hvordan har deres jul vært? Fått masse fint? 
Skrevet: 23.12.2011 23:37 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Elsker 24.desember. Det er en av de koseligste dagene jeg vet om. Å bare kunne vandre rundt i huset, i de deiligste koseklærene, varmeste tøflene, og høre på peisen brenne. Bare surre rundt i huset imens man drikker julebrus og spiser pepperkaker og sjokolade. Sitte nede i stua med dyna og se på julefilmer hele morgningen, før man pynter seg opp i fine klær, kjoler og sko. Etter det følger grøt med mandel, kirkebesøk, julemiddag, masse gaver, dessert, godteri og mere tv og filmer! Men det aller, allerbeste må være at du gjør alt dette sammens med de du er glad i. De du kanskje ikke så ofte ser, eller er med. Det må være det allerbeste med jula, syns jeg.

Idag er det også viktig å sende en ekstra tanke til de som ikke har det like greit som oss! De som kanskje skal feire jul for første gang uten en av sine nærme, de som har foreldre som er alkoholikere, eller kanskje ikke har foreldre i det hele tatt. Utrolig trist at noen har det sånn. Det får meg til å tenke på hvor bra jeg faktisk har det. Ha en fin jul, alle sammen

Hva tenker dere om jula, og hvordan feirer dere den? Noen som feirer den som meg? Og noen som tenker det samme? 
Skrevet: 23.12.2011 15:56 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


♥ Flere som ønsker seg noe av det samme? 
Skrevet: 23.12.2011 13:55 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hva syns dere? Skal ordne et innlegg med juleønsker, og litt hva jeg har fått i kalendergave. Plutselig ble blogglysten på topp!
Skrevet: 23.12.2011 13:25 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Unnskyld, orker ikke å begynne med unnskyldninger på hvorfor jeg ikke har blogga, har rett å slett ikke orket.. Men men, i dag er det jo lille julaften! Deilig. I går kjørte vi til farmor og farfar, som bor 7 timer unna! Så vi kom fram i ett tia.. åhh

Nå har jeg allerede lagd masse pepperkaker med lillesøsteren min, så resten av dagen, skal jeg bare slappe av!

kul biltur?.. jah

Etterpå kommer det noen innkjøp, så følg med. Hva skal dere gjøre idag?
Skrevet: 20.12.2011 22:50 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Unnskyld, unnskyld, unnskyld for den utrolige dårlige blogginga! Nå må jeg skjerpe meg.. Jaja, blir iallfall ikke noe ordentlig blogging akkurat nå i kveld, men er tilbake for fullt i morgen:)

bilder i fra pepperkakebakinga hjemme hos meg, utrolig koselig. bildene er lånt fra sara hansen sin blogg.

Da er det siste skoledag i morgen før juleferie. Aaah, deilig! Hva har dere gjort i det siste? 
Skrevet: 13.12.2011 15:52 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Wee, idag fikk jeg mineral foundation og mineral lip gloss ifra Elf. Har ikke prøvd det enda, men gleder meg til å gjøre det. Skal på Kjenn å svømme med Kaja i seks tia, så spreke som vi er Så da blogges vi kanskje etter det?

Hva får dere i julekalenderen? 
Skrevet: 12.12.2011 16:33 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Zøt i speilet då, litt flaut med speilbilder, ser sur ut! Men det er jeg ikke, jeg er kjempeglad. Hihih

Nå driver jeg og retter mattetentamen min... Mye å rette når man får 15/53 poeng. Uff, matte er virkelig ikke min sterkeste side, skal holde meg laaangt unna det i fremtiden! Nå snart skal jeg på Metro med Kaja og prøve kjoler som jeg skal bruke i jula. Skal prøve å tatt noen bilder, som kommer på bloggen senere:D

Hva er deres planer for ikveld? Har dere funnet kjole til jula? Ha en kjempefin dag videre, folkens!


hits