♥ Margrethhe -


Skrevet: 08.08.2012 12:19 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Gårsdagen var super koseliig, vi hadde ordna med masse puter, dyner, madrasser og lys ute, var kjempe søtt! Så satt vi oss å så på to filmer, spiste godteri og bare snakka og lo i flere timer! Klokka 03.06, bestemte Sara og jeg oss får å gå en nattur, helt dødt ute, ingen biler på veien og ingen mennesker å se. Var i tillegg skikkelig heldig med været, småregna liiiitt, men vi hadde en sånn stor parasol over, så gjorde ingenting! Akkurat nå, holder Sara på og farge håret til Amanda, i mens jeg lager pannekaker til frokost ♥♥♥Hva gjorde dere i går? Ha en fin dag, vi snakkes senere!
Skrevet: 07.08.2012 19:43 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heiiia! I dag har Sara, Amanda og jeg vært å spist lunsj sammen, super koselig å være med jentene igjen!! I kveld skal vi sove på terassen til Sara, så jeg må kjappe meg å pakke å skifte, så kaaaanskje blogges vi der. Har med kamera i hvertfall!! Ha en fin kveld, alle søtekleint bilde yolo
Skrevet: 07.08.2012 14:38 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o
pen fin vakker nydelig perfekt

Bukse fra BikBok, Olajakke fra Cubus, Topp, Sara sin fra et eller annet sted, Smykke fra Acsesories(??)

Hva syns dere? Snakkes i kveld! 
Skrevet: 07.08.2012 14:07 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hva syns dere?
Skrevet: 06.08.2012 22:12 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Da er det på tide med ukens flauser. Fikk inn noen få, men det er fortsatt mulighet å skrive inn nye flauser i dette innlegget, så bare kom igjen! De som ikke var anonyme går det ann å klikke innpå ved å trykke på flausen. Flausene med uthevet skrift er de jeg syns var best. Enjoy!

Jeg mistet bikinitoppen min på stranden i syden, og så kom det en bølge slik at jeg ikke fant den igjen.. Så jeg gikk altså UTEN BIKINITOPP I TI MINUTTER!! Mamma måtte komme å hjelpe meg å finne den, HERREGUUUD SÅ FLAUT!

Jeg hadde en sånn knytebikini, så mista jeg bikinitrusa i bassenget i syden, så jeg måtte dykke etter den! flaaaut!

dette er så flaut at jeg begynner å gråte hver gang jeg snakker om det. men jeg hadde tatt nakenbilder av meg selv da, bare for kødd liksom, så hadde stefaren min sett de, engang han skulle låne telefonen min..han tok en lang alvorsprat med meg om hva dette kunne føre til osv. DØDSFLAUT!! 
en gang blødde jeg gjennom i sofaen til kjæresten min... 

Jeg skulle gå på do på et offentlig toalett og hadde det litt travelt. Og så glemte jeg å låse dodøra! Imens jeg satt der og koste meg da, så ble døren plutselig låst opp og en asiatisk dame tittet inn, haha. Når jeg var ferdig på do skulle jeg vaske henda, også sto hun der samtidig. Det vil jeg kalle en pinlig klassiker!

-  hahaha, dette er flaut håper ikke han leser dette. men engang så hadde jeg en kjæreste, så måtte jeg skikkelig bæsje, så klarte jeg å tette doen. det verste var ikke at den var tett men at det fløyt bæsj rundt i do som man kunne se, jeg kunne ikke trekke ned flere ganger for da hadde det rent over. så jeg måtte bare late som ingenting, heldigvis gikk han ikke på do før vi skulle si hade, da sa han: jeg bare sier hade til deg her jeg for jeg må skikkelig pisse, så kyssa han meg å jeg måtte bare spurte ut av huset før han sa noe.. neste gang jeg var hos han var det en rørlegger der.........

For meg er det helt vanlig at livet lugger i hverdagen min. Og det flaueste jeg har opplevd denne uka, var nok da boksa revna, mens jeg syklet uvitende om dette gjennom Oslo Sentrum. Driittt flaut. Det irriterer også at det er så mange turister i byen da. 

Hva syns dere om ukens flauser? Husk å skrive inn deres flause i dette innlegget! 
Skrevet: 06.08.2012 16:05 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heia!! Nå er jeg tilbake fra Hellas, ååh det var så deilig. Kom hjem i går, og har egentlig bare pakket ut å litt sånn, før jeg møtte Sara igjen i dag! Var så koseliig, nesten en og en halv måned siden sist, har bare prata i et sett siden vi så hverandre ♥ Skal sove her i kveld, men vi blogges nok senere for det! Det kommer bilder fra Hellas også snart, orker bare ikke begynne med det nå! ♥♥♥ Hadde kjøpt laker drakt til Sara, haha, åå så fornøyd da! Håper alle har hatt en fin ferie til nå, vi snakkes


hits