♥ Margrethhe -


Skrevet: 16.07.2012 20:18 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei. Sorry, for sen oppdatering. I dag har vært en koselig dag, selvom jeg ikke har gjort så veldig mye... Dagen gikk vel mest til å lage gulerotkake, før middagen som vi spiste ute. Vi grilla nemlig, selvom det var ganske kaldt! Etter det spilte vi en runde KUB. Hahah, evighetsspill. Vi ble aldri ferdige!! Så tilslutt måtte vi bare gi oss, for å gå inn å spise kake. 

Hva har dere gjort i dag? Husk å skrive inn dere flause på "Ukens flause" i innlegget under!! ♥
Skrevet: 16.07.2012 12:24 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Nå tenkte jeg å starte med en ny ting, nemlig ukens flause. Vet ikke om dette blir hver uke, for se hvor mange som viser interesse. I hvertfall, så skriv inn din største flause, noe flaut som har skjedd i det siste eller noe flaut som har skjedd en venn/vennine i det siste. Hver gjerne anonym, så skal jeg lage et eget innlegg med alle flausene jeg får inn, pluss min egen. Jeg kårer også beste flause, så kom igjen og skriv inn en flause. Dette kan bli gøy! 
Skrevet: 15.07.2012 20:10 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Nå har jeg nettopp spist deilig kebab med familien. Nå skal vi snart se på film og spise godteri, tenkte bare jeg skulle slenge inn et innlegg, siden vi sikkert ikke prates før i morgen :-) Ha en fin kveld videre, kjære lesere!  
Skrevet: 15.07.2012 17:59 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Tenkte jeg skulle lage et innlegg om hva jeg hadde i min sminkemappe, siden noen ønsket det. Har laget et sånt innlegg tidligere, men det meste har endret seg, så jeg lager et nytt innlegg! 

Jeg bruker sminkemappen fra Lulu's, og jeg elsker den! Den er såå fin, og akkurat passe til all sminken min. Jeg kjøpte den på Lille Himmel for 299 kroner. Så verdt pengene ♥Max factor foundation, Ecotools foundationkost og pudderkost, et mattpudder fra Maybelline, solpudder fra Guerlain (eget innlegg om det HER) og en Kabuki kost fra ELF. Bruker ikke alt dette hver dag, bruker vanligvis bare solpudderet.Her er tre drit gamle maskaraer jeg har brukt en stund nå. De to røde er de samme fra Maybelline, elsker de! Den andre er fra Isadora og er best å bruke på øyenvippene under, er egentlig bare der jeg bruker den.

Her har jeg to øyenskygger fra ELF, med to koster til. De er i fargene Socialite og Seductive, den ene er ganske mørk med glitter i og den andre er mer sølv farget. Bruker ikke disse til hverdags, bare hvis jeg skal ut eller noe!Så tilslutt har jeg en svart eyeliner og to lysebrune øyenbrynspenner fra H&M. Øyenbrynspennen bruker jeg hver dag, og syns den funker kjempebra! Hva syns dere? Noen som bruker noe av det samme som meg kanskje? ♥

 
Skrevet: 15.07.2012 13:01 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Våkna nettopp av at lillesøstra mi satt og ropte etter hunden sin på nintendogs... Haha, alle husker vel det spillet? I dag er været myye bedre, og siden det ikke er så mye å gjøre her, så tenkte jeg å ta meg en joggetur! Frister ikke så veldig men, bedre enn å sitte inne å råtne! Er det noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om forresten? Er litt tom for ideer...Hva gjør dere i dag? Vi snakkes ♥
Skrevet: 14.07.2012 20:12 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Da har jeg kommet opp på hytta. Vi stoppet for å handle en del og så satt vi oss og spiste på restaurant, sånn at vi ikke trengte å begynne med mat når vi kom opp hit. Været her oppe er dritdårlig forresten. Det pissregner som bare det og er meldt verre til uka... Jaja, det er nok det nærmeste vi kommer sommer i Norge i år!! Jeg tenkte å skrive et innleggom mine sommerplaner i år! Vet det er midt i sommeren, og jeg har allerede hatt noen kjempekoselige dager på hytta til Kaja og i Trondheim og ikke minst på konfirmasjonsleir, noe som var super gøy! Men sommeren er fortsatt ikke over, derfor tenkte jeg å fortelle hva jeg skal resten av sommeren i hvertfall!

♥ Først skal jeg en uke på hytta. Det er jo som sagt dritdårlig vær her, men vi får egentlig bare krysse fingra for bedre vær. Vi blir på hytta til fredag-lørdag, og da er det rett hjem og pakke, for på søndagen da skal vi nemlig til...RHODOS!! Ååh, som jeg gleder meg. Vi skal være der i to uker i Ixia, på hotellet "Blue Eyes". Jeg gleder meg helt villt til å få litt farge på kroppen, ligge på stranden og slappe av, dra ut og spise, shoppe, bade og ha det gøy! Blir så bra. Vi reiser i fire tiden på natten og vi kommer hjem bare en dag før, så blir litt stress, men skal nok få til å treffe noen venner før jeg drar og! Her er noen bilder av hotellet vi skal være på, fant de på Startour. Hotellet er 3-5 min unna stranda! Deiliig.

♥ Så etter jeg har vært der i to uker, så skal jeg bare være hjemme. Vet at det blir noen dager på hytta med pappa og en liten harrytur, men ellers skal jeg bare være med venner og kose meg! Liker meg best på slutten av sommerferien, da alle er hjemme. Er så koselig å se igjen alle sammen, når det er så lenge siden sist!

Elsker sommeren!! Blir så glad av å bare kunne være med vennene sine og slappe av ♥ Hva skal dere gjøre i sommer?
Skrevet: 14.07.2012 14:24 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Dette er et forhåndsskrevet innlegg, så når jeg poster dette er jeg mest sannsynlig i bilen på vei til hytta, menmen. Tenkte jeg skulle vise dere noen innkjøp fra jeg var i Trondheim, ble utrolig fornøyd med alle innkjøpene :-)


Bikini fra Lindex, ca. 149 kroner for hverVeske fra Vila, 199 kroner149 kroner fra H&M149 kroner fra Lindex49 kroner fra CubusAlle tre er fra Gina Tricot og kostet 99 kroner for hver! Så hva syns dere? ♥
Skrevet: 14.07.2012 10:54 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


♥ Heihei, lenge siden sist nå! Sorry, for det...

Akkurat nå skal jeg til å hoppe inn i bilen på vei til hytta. Skal være der en uke, før jeg reiser til Rhodos i to uker den 22. juli! Åååh, som jeg gleder meg ♥♥♥ Klarer snart ikke vente lenger!! Men men, først skal jeg slappe av en uke på hytta med bare kos. Har fiksa internettet der oppe, så vi blogges masse derifra. Vi snakkes når jeg kommer opp! 

Hva skal dere i dag? Har dere hatt en fin sommer til nå?


hits