♥ Margrethhe -


Skrevet: 11.04.2012 20:46 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Treningen ble flyttet til halv seks i dag, så rakk ikke blogge før nå. Akkurat nå har jeg bare tenkt til å rydde og lage meg litt mat før paradise starter! Har foresten nettopp testet ut selvbruningen, ser ut til å funke ganske bra, gleder meg til å se det ordentlig i morgen! Har ikke så mye å blogge om, men tenkte jeg skulle slenge inn en skole oppgave jeg skrev her om dagen. Har fjernet litt av den, siden den var for lang til å kunne publiseres. Håper dere liker den!

 

 


 

Bort med reklamepress og manipulerte modeller

Uansett hvor du går i samfunnet i dag, så vil du alltid måtte se manipulerte jenter i butikkvinduet, gamle damer uten rynker og tenåringer uten kviser. Dette knuser ungdommens selvtillit og gir dem et helt annet bilde av seg selv og alle andre ungdommer.

 

I dag er det et enormt stort press på å ha den perfekte kropp og det peneste utseende. I følge aftenposten var det i 2011, 3000 barn under 18 år i Oslo som slet med anoreksi eller tvangsspising.

 
Skjønnhetspress fra reklame og motebransjen

Uansett hvor i dette samfunnet vi går, vil ungdommen få et skjønnhets press fra reklame. Modellene blir retusjert til det ugjenkjennelige. Dette betyr at det skjønnhetsidealet vi blir utsatt for i reklamen i dag er konstruert på en datamaskin og ikke er virkelige. Konsekvensene for dette er grusomme. 1 av 3 norske jenter oppgir at de får dårlig selvtillit av reklame. Halvparten av jentene på videregående synes de er for tjukke. Dårlig selvtillit hindrer jenter i å gjøre det de vil, for eksempel å snakke i store forsamlinger. 10 prosent av jentene som slanker seg, utvikler en form for spiseforstyrrelser. Det blir ca 50.000 jenter, og dette tjener moteindustrien enormt mye penger på. Dette må det bli en slutt på.

 

 


Reklamebransjen skylder ungdommen selvtillit og selvfølelse
 

Reklamebransjen bør bli mer beviste på hvilket budskap de sender ut til ungdommen i dag. Det viktigste er å ha en sunn livsstil, både ved kosthold og mosjon, noe som ikke alltid resulterer i en modell kropp som reklamebransjen fremstiller. Det handler om å finne den kroppen du selv er fornøyd med og den livsstilen du selv trives med. Lykken er ikke å være pen og tynn, men å være glad i seg selv og kunne være den man er.

 

Hva syns dere? Andre som er enige? ♥
Skrevet: 11.04.2012 13:33 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Nå sitter jeg hos Stine med Kaja, utrolig koselig i den nye leiligheten til Stine! Tenkte jeg skulle slenge inn noen innkjøp, så blir det mere blogging i kveld før trening :-) Ha en finfin dag!

 

 

 

Kjøpte begge selvbruningene på Apoteket. Selvbruningen til kroppen kostet 129 kroner, mens ansiktskremen kostet rundt 99 kroner, tror jeg. Jeg har hørt mye positivt om disse å gleder meg til å prøve. Skal prøve å få til før og etter bilder!

 

 

Kjøpte meg også ny leppemode her om dagen, på grunn av tørre lepper. Måtte bare ha noe og jeg ble fort avhengig av denne! Tror du får kjøpt den på Apoteket og alle mulie matbutikker. Kostet 46 kroner i hvertfall.

 

Noen som har prøvd noen av disse produktene? I så fall, hva syns dere om dem? ♥
Skrevet: 10.04.2012 23:42 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei. Har spilt kamp i kveld mot Nittedal, gikk ikke akkurat som forventet. Vi tapte 3-2, skikkelig urettferdig. Det sier litt når selv motspillerenes foreldre sier at dette var ufortjent og at vi ble rana av Nittedal. Men men, bedre lykke neste gang! 

 

 

Jeg er keeper, ja! Sara Hansen og jeg, faktisk sånn vi ble venner! Blir bedre blogging i morgen forresten, skal vise dere noen innkjøp ogsånn. Oppdateringen i dag har vært helt på trynet, men ikke noe å gjøre med det nå. Vi snakkes i morra!

 

Hvordan gikk deres første seriekamp alle fotballspillere der ute? ♥
Skrevet: 10.04.2012 16:12 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kost meg masse! Hva har dere gjort i påsken? ♥
Skrevet: 09.04.2012 14:37 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heia! Som sagt så var jeg første delen av påske på Skeikampen. Var på hytta til noen venner av Kaja, utrolig koselig. Vi sto både på slalom, tok solarium, bakte kake, spilte alias, hadde pakkelek og var litt med noen andre venniner som har hytte her. Tok ikke så mange bilder, men slenger med de jeg tok. Bilder fra hytta kommer senere!

 

 

 


  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har kost meg kjempe masse ♥ Hva syns dere om bildene?
Skrevet: 09.04.2012 14:04 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


 

 

!!!!!! Har dere fint vær?
Skrevet: 08.04.2012 21:50 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Lenge siden sist nå. Håper alle har hatt en utroliiig fin påske ferie, det har jeg! Første del av påsken tilbrakte jeg på Skeikampen med bestevennen min Kaja, før vi dro videre til min hytte på onsdagen. Har over 500 bilder fra uka, så blir egne innlegg for noen av de :-) Her er noen fra påsketuren på lørdag i hvertfall, utroliig koselig.

 

 

 

 

 

 

 Hva syns dere om bildene, og hva har dere gjort i påsken? ♥


hits