♥ Margrethhe -


Skrevet: 08.08.2012 12:19 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Gårsdagen var super koseliig, vi hadde ordna med masse puter, dyner, madrasser og lys ute, var kjempe søtt! Så satt vi oss å så på to filmer, spiste godteri og bare snakka og lo i flere timer! Klokka 03.06, bestemte Sara og jeg oss får å gå en nattur, helt dødt ute, ingen biler på veien og ingen mennesker å se. Var i tillegg skikkelig heldig med været, småregna liiiitt, men vi hadde en sånn stor parasol over, så gjorde ingenting! Akkurat nå, holder Sara på og farge håret til Amanda, i mens jeg lager pannekaker til frokost ♥♥♥Hva gjorde dere i går? Ha en fin dag, vi snakkes senere!
Skrevet: 07.08.2012 19:43 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heiiia! I dag har Sara, Amanda og jeg vært å spist lunsj sammen, super koselig å være med jentene igjen!! I kveld skal vi sove på terassen til Sara, så jeg må kjappe meg å pakke å skifte, så kaaaanskje blogges vi der. Har med kamera i hvertfall!! Ha en fin kveld, alle søtekleint bilde yolo
Skrevet: 25.05.2012 16:20 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo! Sitter på terassen med vannmelon, eple, pepsi og musikk! Aah, kan det bli bedre? Snart kommer Sara til meg, så turer vi opp på hytta mi, blir koseliig. Farmor og farfar kommer opp i morgen også, så det gleder jeg meg til. Lenge siden jeg har sett dem nå! Ja, så da blir det bare kos, steking på terassen og masse mat, wiihi. Hva skal dere i helga?

 

 

 

 

 

 

Så vil jeg si lykke til til den kjære gutten fra Strømmen, som ligger på sykehus, fordi han var uheldig i vannet. Vær sterk! ♥
Skrevet: 24.05.2012 23:24 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heiheii! Beklager, fraværet, men været er så HIMMELSKT. Har så vidt vært hjemme de siste dagene, har bare vært ute, grilla, slappet av, vært med herlige venner også har jeg shoppa litt da! Hadde med kamera på skolen, så her er noen bilder, kamera lada ut midt på dagen, så ble få bilder! Kommer snart en "Dance Dare" video også foresten, hehehh.

 

 

 

 

 

Enspretten i friminuttet, hihih. Så tok jeg et bilde på Langevannet i kveld da:

 

 

Koskoskoskoskosksoskf!! Andre som er ute å nyyter været? Kommer noen innkjøp i morra, så stay tuned ♥
Skrevet: 22.05.2012 16:00 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heiheiii! Sitter ute i sola med Kaja og jobber med framføring. Har gått i shorts i dag, wii! Glemte desverre å ta outfit bilder, skal prøve å få det til i morgen. Da skal vi nemlig på langvannet med fiine folk! Men men, nå skal vi jobbe videre!

 

 

 

 

 

Hva gjør dere i dag? ♥
Skrevet: 21.05.2012 22:48 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heia! Kom nettopp hjem fra Henriette! Vi øvde jo som sagt på prøve, men så ble vi ferdig tidlig, så vi dro og kjøpte godteri og brus, og satt oss på taket på barneskolen og bare slappa av og snakka! Koselig. Blir i kjempe godt humør av været, og tror denne uka blir super bra, så bare gleder meg til dagene fremover. Håper på shorts i morgen!!!

 

 

Hva har dere gjort i dag da?
Skrevet: 20.05.2012 12:32 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heiheii! Da reiser vi hjemover, skal bli deilig. Skulle bare oppdatere, så snakkes vi når jeg kommer hjem! 

 

 

 Haha, stygg.
Skrevet: 10.04.2012 23:42 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei. Har spilt kamp i kveld mot Nittedal, gikk ikke akkurat som forventet. Vi tapte 3-2, skikkelig urettferdig. Det sier litt når selv motspillerenes foreldre sier at dette var ufortjent og at vi ble rana av Nittedal. Men men, bedre lykke neste gang! 

 

 

Jeg er keeper, ja! Sara Hansen og jeg, faktisk sånn vi ble venner! Blir bedre blogging i morgen forresten, skal vise dere noen innkjøp ogsånn. Oppdateringen i dag har vært helt på trynet, men ikke noe å gjøre med det nå. Vi snakkes i morra!

 

Hvordan gikk deres første seriekamp alle fotballspillere der ute? ♥
Skrevet: 08.04.2012 21:50 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Lenge siden sist nå. Håper alle har hatt en utroliiig fin påske ferie, det har jeg! Første del av påsken tilbrakte jeg på Skeikampen med bestevennen min Kaja, før vi dro videre til min hytte på onsdagen. Har over 500 bilder fra uka, så blir egne innlegg for noen av de :-) Her er noen fra påsketuren på lørdag i hvertfall, utroliig koselig.

 

 

 

 

 

 

 Hva syns dere om bildene, og hva har dere gjort i påsken? ♥
Skrevet: 21.03.2012 14:32 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! I dag er det kjempefint vær. Åååh, det er så deiliig! Tok litt bilder ute i sola når jeg kom hjem fra skolen, så nå venter lekser og trening senere i kveld. Holder på å titte på blogger til "ukens blogg". Det er fortsatt mulighet og melde seg på HER, så kom igjen! Trekker en vinner snart. Blir forresten lite blogging i morgen, just so u know

 

 

 

 

 

Hva syns dere om bildene? Er det fint vær hos dere? ♥ Ha en fin fiin dag videre!
Skrevet: 19.03.2012 20:51 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Nå er Stine her, vi sitter og jobber med en fransk oppgave. Eller prøver i hvertfall, sinnsykt vanskelig. Om noen vil oversette en oksekjøtt med grønnsaker oppskrift til oss, så er det bare å si ifra! 

 

 

 


Misunneliiig, skulle ønske jeg også hadde masse penger :(
 

 Kuseliiig! Nå er det snart paradise, wohu. Hva har dere gjort i dag? ♥ 
Skrevet: 13.03.2012 12:18 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heiheii! En stund siden sist nå... Men men, i dag har vi skrivedag, så vi får sitte hjemme og skrive en RLE oppgave om trossamfunn! YESSS, det er såå gøy ;*** Heahehha. Satt hvertfall hele gårkveld og forhåndskrev innlegg til dere, så nå er det bare å glede seg, folkens! Nå skal jeg skrive videre. Syns faktisk det går veldig bra, wee. Er keen på en femmer nå!

Det er ikke redigert xD Har dere ofte skrivedag på skolen? Isåfall hva syns dere om det? ♥ Ha en fiin dag videre.
Skrevet: 08.03.2012 22:38 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo! Unnskyld, for sen oppdatering. I dag har jeg vært i kirkeklubben og på samling! Er utrolig koselig der, med masse koselige folk ♥ Kos kos. Denne helga har jeg på følelsen av at blir veldig bra! Men vi snakkes senere, for nå begynner jeg å bli trøtt. Hva har dere gjort i dag? Natti natt, alle søte mennesker der ute
Skrevet: 07.03.2012 18:14 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heiheii! I dag har jeg vært hos Amanda og bakt brownies i muffinsformer. Sinnsykt gode! Vi har også sett på filmen "in time", som var veldig bra. Selvom jeg sovnet, men det jeg så var veldig bra! Heheh. Resten av dagen skal gå til å øve på musikkprøve. Så skal jeg prøve å få forhåndskrive noen innlegg til dere og kanskje se en film! Vi snakkes:)


Hva har dere gjort i dag, og hva skal dere gjøre resten av kvelden?
Skrevet: 28.02.2012 17:48 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Antrekk og kanskje innkjøp kommer senere! Snakkes
Skrevet: 23.02.2012 15:15 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Solveig og jeg har vært en tur i slalombakken idag, så nå har vi nettopp spist litt pølser og kakao. Resten av dagen skal gå til å hjelpe til å vaske og flytte inn i hytta vår, fordi nå er den ferdig! Wee, så blir det nok bare å slappe av å se film resten av kvelden. Koseli. Solveig og jeg lagde foresten verdens DEILIGSTE fruktsalat i går! Den var så sinnsykt god. Vi hadde i banan, ♥ananas♥, druer og jordbær, så hadde vi krem på toppen. Aaah

Ser det ikke godt ut? Andre som elsker fruktsalat?
Skrevet: 22.02.2012 16:01 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Hadde egentlig tenkt meg i slalombakken, men isteden for så dro mamma, Solveig og jeg på en liten skitur. Ble litt lengre enn vi hadde tenkt men.. Resten av dagen skal jeg bare slappe av. Skal hoppe i dusjen før middag, så skal Solveig og jeg lage fruktsalat vi skal spise imens vi ser på film med familien! Hyttekos ♥ Hva skal dere gjøre idag?

Hoho, morratryne

Vi snakkes!
Skrevet: 21.02.2012 18:49 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Wee, skal bli en koselig vinterferie!! Nå skal vi spille litt kort før det blir deiliiiig kebab<333 Hva skal dere i vinterferien?
Skrevet: 21.02.2012 17:52 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Unnskyld, for dårlig oppdatering. Har sovet hos Kaja hele helgen, men nå er jeg kommet opp på fjellet med familien, så nå blir det masse blogging! Som dere sikkert skjønte så var jeg på LMFAO konsert igår! Iiih, det var så utrolig koselig ♥ Henriette, Marte, Stine, Sara, Kaja, Amanda, Blinera og jeg dro først på fridays og spiste kjempegod mat , før vi stelte oss i kø til konserten. Køen var veldig lang, men vi fikk bra plasser og storkoste oss masse!! Skulle ønske jeg kunne oppleve det igjen, er blitt helt forelsket i LMFAO


Tok bildene fra Sara (showyou.blogg.no) Heheh, loveu. Hadde de iallefall heelt supert! Andre som var på LMFAO?
Skrevet: 18.02.2012 00:20 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo! Denne helgen sover jeg hos Kaja, fordi mamma og pappa er borte, wii blir koselig. I kveld har vi vært hos Henriette for å lage kule singleter til lmfao konserten. De ble veldig kule, men tror nok ikke de blir brukt, heheh! Kjempe koselig var det i alle fall ♥
GLEDER MEG TIL LMFAO MED JENTENE PÅ MANDAG!!!!!!!! WÆÆÆÆÆÆ. 

Andre som skal på konserten på mandag? Hva skal dere i helga?

 

Det er vinterferie foresten!! Så utrolig deilig, i ferien skal jeg bare slappe av hos Kaja til mandag - så er det fridays og lmfao med jentene! Etterpå er det bare opp på hytta og slappe av, blir deilig ♥ Oppdaterer dere mer senere! Hva skal dere i vinterferien da?


hits