♥ Margrethhe -


Skrevet: 06.08.2012 16:05 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heia!! Nå er jeg tilbake fra Hellas, ååh det var så deilig. Kom hjem i går, og har egentlig bare pakket ut å litt sånn, før jeg møtte Sara igjen i dag! Var så koseliig, nesten en og en halv måned siden sist, har bare prata i et sett siden vi så hverandre ♥ Skal sove her i kveld, men vi blogges nok senere for det! Det kommer bilder fra Hellas også snart, orker bare ikke begynne med det nå! ♥♥♥ Hadde kjøpt laker drakt til Sara, haha, åå så fornøyd da! Håper alle har hatt en fin ferie til nå, vi snakkes
Skrevet: 16.07.2012 20:18 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei. Sorry, for sen oppdatering. I dag har vært en koselig dag, selvom jeg ikke har gjort så veldig mye... Dagen gikk vel mest til å lage gulerotkake, før middagen som vi spiste ute. Vi grilla nemlig, selvom det var ganske kaldt! Etter det spilte vi en runde KUB. Hahah, evighetsspill. Vi ble aldri ferdige!! Så tilslutt måtte vi bare gi oss, for å gå inn å spise kake. 

Hva har dere gjort i dag? Husk å skrive inn dere flause på "Ukens flause" i innlegget under!! ♥
Skrevet: 15.07.2012 20:10 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Nå har jeg nettopp spist deilig kebab med familien. Nå skal vi snart se på film og spise godteri, tenkte bare jeg skulle slenge inn et innlegg, siden vi sikkert ikke prates før i morgen :-) Ha en fin kveld videre, kjære lesere!  
Skrevet: 15.07.2012 13:01 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Våkna nettopp av at lillesøstra mi satt og ropte etter hunden sin på nintendogs... Haha, alle husker vel det spillet? I dag er været myye bedre, og siden det ikke er så mye å gjøre her, så tenkte jeg å ta meg en joggetur! Frister ikke så veldig men, bedre enn å sitte inne å råtne! Er det noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om forresten? Er litt tom for ideer...Hva gjør dere i dag? Vi snakkes ♥
Skrevet: 14.07.2012 20:12 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Da har jeg kommet opp på hytta. Vi stoppet for å handle en del og så satt vi oss og spiste på restaurant, sånn at vi ikke trengte å begynne med mat når vi kom opp hit. Været her oppe er dritdårlig forresten. Det pissregner som bare det og er meldt verre til uka... Jaja, det er nok det nærmeste vi kommer sommer i Norge i år!! Jeg tenkte å skrive et innleggom mine sommerplaner i år! Vet det er midt i sommeren, og jeg har allerede hatt noen kjempekoselige dager på hytta til Kaja og i Trondheim og ikke minst på konfirmasjonsleir, noe som var super gøy! Men sommeren er fortsatt ikke over, derfor tenkte jeg å fortelle hva jeg skal resten av sommeren i hvertfall!

♥ Først skal jeg en uke på hytta. Det er jo som sagt dritdårlig vær her, men vi får egentlig bare krysse fingra for bedre vær. Vi blir på hytta til fredag-lørdag, og da er det rett hjem og pakke, for på søndagen da skal vi nemlig til...RHODOS!! Ååh, som jeg gleder meg. Vi skal være der i to uker i Ixia, på hotellet "Blue Eyes". Jeg gleder meg helt villt til å få litt farge på kroppen, ligge på stranden og slappe av, dra ut og spise, shoppe, bade og ha det gøy! Blir så bra. Vi reiser i fire tiden på natten og vi kommer hjem bare en dag før, så blir litt stress, men skal nok få til å treffe noen venner før jeg drar og! Her er noen bilder av hotellet vi skal være på, fant de på Startour. Hotellet er 3-5 min unna stranda! Deiliig.

♥ Så etter jeg har vært der i to uker, så skal jeg bare være hjemme. Vet at det blir noen dager på hytta med pappa og en liten harrytur, men ellers skal jeg bare være med venner og kose meg! Liker meg best på slutten av sommerferien, da alle er hjemme. Er så koselig å se igjen alle sammen, når det er så lenge siden sist!

Elsker sommeren!! Blir så glad av å bare kunne være med vennene sine og slappe av ♥ Hva skal dere gjøre i sommer?
Skrevet: 14.07.2012 10:54 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


♥ Heihei, lenge siden sist nå! Sorry, for det...

Akkurat nå skal jeg til å hoppe inn i bilen på vei til hytta. Skal være der en uke, før jeg reiser til Rhodos i to uker den 22. juli! Åååh, som jeg gleder meg ♥♥♥ Klarer snart ikke vente lenger!! Men men, først skal jeg slappe av en uke på hytta med bare kos. Har fiksa internettet der oppe, så vi blogges masse derifra. Vi snakkes når jeg kommer opp! 

Hva skal dere i dag? Har dere hatt en fin sommer til nå?
Skrevet: 08.06.2012 21:30 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo! Da har jeg ankommet Bergen. Ble trukket opp i muntlig i dag, kom i norsk - reklame. Helt greit, utrolig enkelt tema, så ble veldig letta! Flyturen gikk bra, og til nå har jeg bare spist kake og drevet med prøvemuntlig. HehehAndre som har blitt trukket opp til prøvemuntlig i dag? ♥
Skrevet: 04.06.2012 22:10 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei, alle søte! Har hatt en super dag i dag, har nemlig bursdag!! Alt har vært perfekt og jeg har kost meg og vært glad i hele dagen. Ble vekt med muffins, gaver og sang på senga, så dro jeg på skolen og fikk masse koselige gratulasjoner og muffins av verdens beste, før jeg dro på jentemøte rett etter skolen også rett på restaurant med familien. Så nå sitter jeg bare under dyna og ser på tv og slapper av etter en fiin fin dag! Skal skjerpe meg med bloggingen forresten, kan ikke si den har vært verdens beste, men nååå er det skjerpings!! Og tusentakk for alle gratulasjoner forresten, dere er best ♥

 

 

Hva har dere gjort i dag da?
Skrevet: 02.06.2012 03:03 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei, alle sammen! Lenge siden sist nå. Har vært fullt kjør med bursdagsplanlegging, tentamen og ikke minst JUSTIN BIEBER konsert, de siste dagene! Orker ikke gå inn på det nå, så forteller heller mer om i kveld.

I dag feiret nemlig Kaja og jeg bursdagen vår!! Har nemlig bursdag på mandag og Kaja på torsdag, så da tok vi og feiret bursdagen vår sammen i dag. Temaet var Barbie and Ken, noen som forklarer hvorfor gutta går med sminke og dress på bildene, haha! Ble veldig vellyket, alle kom i parr, det ble dans, leker, pølser og kake. Haha, ordentlig bursdag!! Ble ikke så mange bilder, men vet at mange andre også har bilder, så hvis dere er intereserte i å se dem, så kan jeg sikkert få postet dem på bloggen senere? Her er noen bilder i alle fall da, det ble "Barbie Girl" opptreden og det ble kåret Barbie og Ken!

Hahah, morsom kveld! Koste meg masse. I morgen er enda en bursdag, men først skal jeg klippe meg! Wuæ, gruer meg!! Skal få til før og etter bilder, så blogges vi i morgen. Hva har du gjort i kveld? ♥
Skrevet: 27.05.2012 13:41 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei. Er ikke så masse å blogge om her oppe på fjellet, eneste vi gjør er å sole oss, spise og slappe av... Haha, men det er deiliig da. I dag er været bare enda bedre og det skal virkelig nytes! Snakkes senere ♥

 

 

 

 

Noen som har noen ideer om hva jeg kan blogge om?
Skrevet: 26.05.2012 18:06 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Nå kommer farmor og farfar snart, og vi har bakt over 50 cupcakes!! Ble utrolig søte ♥

 

 

 

 

Hva syns dere?
Skrevet: 26.05.2012 14:03 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei, alle sammen! Har ligget ute i sola og spist god frokost med Sara, og nå stikker vi i dusjen, før vi lager cupcakes til farmor og farfar kommer! Hihi. Er så utrolig deilig vær nå, 25 grader, sol og vindstille, herlig. Deilig med litt tidlig sommer!

 

 

 

 

 

 

Kom dere ut og nyt sola nå!! Andre som er ute å soler seg i dag? ♥
Skrevet: 19.05.2012 16:46 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


 

 

 

 

 

Heiheii. Dagen til nå har bare bestått av lekser og bollespising! Er deilig å være på hytta, men merker det er litt lite å finne på nå... Blir vel film og godteri i kveld også, så reiser vi tidlig hjem i morgen, for å rekke trening!

 

Hva har dere gjort i dag? Andre som er på hytta...? ♥
Skrevet: 18.05.2012 22:51 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo! Nå sitter jeg med lillesøsteren min å ser på "Hjelp, vi er i filmbransjen", i mens vi spiser godteri og ostepop! Utrolig genial film. Har nettopp spist pizza, så jeg bare koser meg! Koselig på hytta også av og til :-)

 

 

 

 

Hva gjør dere i kveld? Andre som er på hytta? ♥
Skrevet: 18.05.2012 19:59 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei! Har vært fullt kjør de siste dagene, men nå har jeg kommet meg opp på hytta, så da blir det god tid til blogging!

 

Håper alle hadde en super fin dag i går med venner og familie. Selv var jeg tidlig ute for å spise frokost med jentene noe som var dødskoselig. Så tok vi toget inn til Oslo og møtte masse fine folk, der spiste vi lunsj på Peppes, før vi dro inn til Lillestrøm på tivoli. Deretter dro jeg hjem for å spise middag og dessert med familie og noen venner, før jeg dro videre til Marte med jentene igjen og grillet, slappet av, spiste godteri og koste oss. Haha, så mye og gjøre og så masse mat og kaker... Men det var kjempe koselig og jeg hadde det utrolig gøy hele dagen. Ble en veldig vellykket 17. mai ♥

 

 

 

 

  

 

 


Verdens beste ♥ Hadde dere en god 17. mai? Hva gjorde dere i går?
Skrevet: 14.05.2012 21:02 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Følg meg på Instagram; MargretheStamnes

 

 

Har du Instagram, såfall hva heter du? ♥
Skrevet: 14.05.2012 10:25 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


 

 

 

 

 NUSS PUSS SUSS :**:*:*:**:*

Andre som har disse sangene på hjernen? ♥
Skrevet: 12.05.2012 22:31 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heiheii, nå sitter Kaja og jeg hos Henriette og koser oss! Håper alle har hatt en fin kveld ♥

 

 

 

 

4

 
Skrevet: 12.05.2012 19:35 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo! Missed me? I dag var jeg i Kaja's konfirmasjon. Startet i kirken, så dro Henriette, Stine og jeg til Henriette, før vi dro videre til Kaja klokken halv to! Har hatt det utrolig koselig, masse koselige mennesker, god mat, kaker og nydelige taler. Har hatt det kjempefint! Tror konfirmanten var ganske fornøyd også, hehe. Håper du hadde en super dag.

 

 

Nydelige, bestevennen min ♥

 

 

 

 

 

 

I morgen er det konfirmasjon hos Stine også, men nå skal jeg få av meg all sminken og hoppe i joggedressen, så suser Kaja og jeg ned til Henriette. Blir jordbær dyppet i sjokolade, og bare kos! Vi snakkes senere i dag. Hva syns dere om bildene? Andre som har vært i konfirmasjon i dag? Ha en fin kveld, videre ♥
Skrevet: 09.04.2012 14:04 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


 

 

!!!!!! Har dere fint vær?


hits