♥ Margrethhe -


Skrevet: 15.07.2012 17:59 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Tenkte jeg skulle lage et innlegg om hva jeg hadde i min sminkemappe, siden noen ønsket det. Har laget et sånt innlegg tidligere, men det meste har endret seg, så jeg lager et nytt innlegg! 

Jeg bruker sminkemappen fra Lulu's, og jeg elsker den! Den er såå fin, og akkurat passe til all sminken min. Jeg kjøpte den på Lille Himmel for 299 kroner. Så verdt pengene ♥Max factor foundation, Ecotools foundationkost og pudderkost, et mattpudder fra Maybelline, solpudder fra Guerlain (eget innlegg om det HER) og en Kabuki kost fra ELF. Bruker ikke alt dette hver dag, bruker vanligvis bare solpudderet.Her er tre drit gamle maskaraer jeg har brukt en stund nå. De to røde er de samme fra Maybelline, elsker de! Den andre er fra Isadora og er best å bruke på øyenvippene under, er egentlig bare der jeg bruker den.

Her har jeg to øyenskygger fra ELF, med to koster til. De er i fargene Socialite og Seductive, den ene er ganske mørk med glitter i og den andre er mer sølv farget. Bruker ikke disse til hverdags, bare hvis jeg skal ut eller noe!Så tilslutt har jeg en svart eyeliner og to lysebrune øyenbrynspenner fra H&M. Øyenbrynspennen bruker jeg hver dag, og syns den funker kjempebra! Hva syns dere? Noen som bruker noe av det samme som meg kanskje? ♥

 2 kommentarer på "I SMINKEMAPPA MI"
Kommentarer

Har samme eyeliner fra H&M, men ellers var det ikke noe av det samme som jeg bruker:)

15.07.2012, kl.18:06 URL: http://annaamariee.blogg.no/

Sånn sminkemappe har jeg og!:)

15.07.2012, kl.18:58 URL: http://maarthineee.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits