♥ Margrethhe -


Skrevet: 14.07.2012 20:12 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, alle sammen! Da har jeg kommet opp på hytta. Vi stoppet for å handle en del og så satt vi oss og spiste på restaurant, sånn at vi ikke trengte å begynne med mat når vi kom opp hit. Været her oppe er dritdårlig forresten. Det pissregner som bare det og er meldt verre til uka... Jaja, det er nok det nærmeste vi kommer sommer i Norge i år!! Jeg tenkte å skrive et innleggom mine sommerplaner i år! Vet det er midt i sommeren, og jeg har allerede hatt noen kjempekoselige dager på hytta til Kaja og i Trondheim og ikke minst på konfirmasjonsleir, noe som var super gøy! Men sommeren er fortsatt ikke over, derfor tenkte jeg å fortelle hva jeg skal resten av sommeren i hvertfall!

♥ Først skal jeg en uke på hytta. Det er jo som sagt dritdårlig vær her, men vi får egentlig bare krysse fingra for bedre vær. Vi blir på hytta til fredag-lørdag, og da er det rett hjem og pakke, for på søndagen da skal vi nemlig til...RHODOS!! Ååh, som jeg gleder meg. Vi skal være der i to uker i Ixia, på hotellet "Blue Eyes". Jeg gleder meg helt villt til å få litt farge på kroppen, ligge på stranden og slappe av, dra ut og spise, shoppe, bade og ha det gøy! Blir så bra. Vi reiser i fire tiden på natten og vi kommer hjem bare en dag før, så blir litt stress, men skal nok få til å treffe noen venner før jeg drar og! Her er noen bilder av hotellet vi skal være på, fant de på Startour. Hotellet er 3-5 min unna stranda! Deiliig.

♥ Så etter jeg har vært der i to uker, så skal jeg bare være hjemme. Vet at det blir noen dager på hytta med pappa og en liten harrytur, men ellers skal jeg bare være med venner og kose meg! Liker meg best på slutten av sommerferien, da alle er hjemme. Er så koselig å se igjen alle sammen, når det er så lenge siden sist!

Elsker sommeren!! Blir så glad av å bare kunne være med vennene sine og slappe av ♥ Hva skal dere gjøre i sommer?3 kommentarer på "SOMMERPLANER 2012"
Kommentarer

Koselig!

14.07.2012, kl.21:32 URL: http://maarthineee.blogg.no

DIGG! jeg skal til kyrpos i aigust, og "hjem" til canada i september :D kanskje rekker jeg en tur til New York og..? :D

14.07.2012, kl.21:44 URL: http://www.winthers.blogg.no

koselig! hørtes ut som en bra sommer!<3

15.07.2012, kl.06:39 URL: http://madeleinehongslo.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits