♥ Margrethhe -


Skrevet: 02.06.2012 03:03 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihei, alle sammen! Lenge siden sist nå. Har vært fullt kjør med bursdagsplanlegging, tentamen og ikke minst JUSTIN BIEBER konsert, de siste dagene! Orker ikke gå inn på det nå, så forteller heller mer om i kveld.

I dag feiret nemlig Kaja og jeg bursdagen vår!! Har nemlig bursdag på mandag og Kaja på torsdag, så da tok vi og feiret bursdagen vår sammen i dag. Temaet var Barbie and Ken, noen som forklarer hvorfor gutta går med sminke og dress på bildene, haha! Ble veldig vellyket, alle kom i parr, det ble dans, leker, pølser og kake. Haha, ordentlig bursdag!! Ble ikke så mange bilder, men vet at mange andre også har bilder, så hvis dere er intereserte i å se dem, så kan jeg sikkert få postet dem på bloggen senere? Her er noen bilder i alle fall da, det ble "Barbie Girl" opptreden og det ble kåret Barbie og Ken!

Hahah, morsom kveld! Koste meg masse. I morgen er enda en bursdag, men først skal jeg klippe meg! Wuæ, gruer meg!! Skal få til før og etter bilder, så blogges vi i morgen. Hva har du gjort i kveld? ♥2 kommentarer på "BIRTHDAY PARTY"
Kommentarer

kreativt tema :)

vil gjerne se flere bilder

02.06.2012, kl.11:25 URL:

kjempe fine bilder :)

03.06.2012, kl.19:15 URL: http://siljefjeldstad.blogg.no/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits